Politic

Deputatul Marian Cucșa s-a înscris în Forța Națională

Deputatul Marian Cucșa s-a înscris în Forța Națională
Adora Beauty

Sentimentul naționalist semnalat foarte bine de către Donald Trump, regăsit în Franța și dovedit în Italia, Polonia și Ungaria se conturează și la noi, prin Forța Națională.

Această nouă platformă politică se arată a fi mai solidă față de multele încercări naționaliste proiectate în mai multe partide din România. Forța Națională va avea succes pentru că este o platformă  care promovează valorile și tradițiile naționale și protejează cetățenii români și drepturile lor. Atipic partidelor naționaliste de până acum, Forța Națională a înțeles foarte bine că într-o Europă unită, fiecare are specificul lui, iar obiectivul nu este acela de a marginaliza minoritățile naționale ci de a crea un cadru de bună funcționare a tuturor cetățenilor români. Forța Națională ține cont de valorile și principiile pe baza cărora s-a înființat Uniunea Europeană și anume susținerea valorilor naționale specifice fiecărui stat într-o Europă Unită.

Deputatul Marian Cucșa a afirmat: „Cu acest sentiment te naști și acest curent naționalist nu poate fi controlat niciodată de un singur individ. Pe întregul mandat de până acum am încercat să promovez produsele românești, iar Forța Națională nu este doar despre promovarea produselor românești ci despre întreg patrimoniul României, începând de la bogățiile naturale până la tradițiile și valorile noastre și incluzând toți cetățenii români. Iar România are nevoie de o forță națională care să reunească forțele cetățenilor români și să le apere drepturile. Suntem un popor de oameni valoroși și puternici, avem o țară care merită prețuită și valorificată, iar dacă nu o facem noi, cine să o facă?! Peste tot pe unde am călătorit în lumea asta am văzut țări care nu au nici pe un sfert câte are România, dar oamenii locului își promovează cu mândrie rădăcinile. Este momentul conștientizării a tot ceea ce avem și să ne readunăm forțele pentru a realiza proiecte concrete care să reclădească România așa cum ne-o dorim cu toții. Tocmai de aceea, pentru că Forța Națională este a tuturor cetățenilor români, fiecare dintre voi are acum șansa, ca prin această platformă, să își exprime liber ideile constructive și aplicate și chiar să facă parte din această echipă. Fie că sunteți parte a societății civile sau reprezentanți de la diferite organizații, singura condiție obligatorie este să iubiți România și să vă doriți implicarea activă în producerea schimbării.”

Forța Națională este o platformă politică ce are drept principale obiective recepționarea vocii tuturor cetățenilor români și reprezentarea lor în beneficiul fiecăruia.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*