Sănătate

9 tipuri de dureri care sunt asociate cu starea ta emoțională

9 tipuri de dureri care sunt asociate cu starea ta emoțională

Nu e ușor să fii fericit când esti mereu bolnav sau ai dureri. Știința este, însă, de părere că emoțiile sunt cele care cauzează durerile cronice și nu invers.

  1. Durerea de cap

Durerea de cap poate fi cauzata de stresul acumulat în timpul zilei. Luați-vă ceva timp pentru a vă relaxa și a scăpa de stres în fiecare zi.

  1. Durerea în gât

Dacă simțiți durere în gât, s-ar putea să-ți fie dificil să-i ierți pe alții sau chiar pe tine însuți. Luați în considerare o listă cu lucrurile care vă plac la acei oameni.

  1. Dureri la nivelul umerilor

Durerea din umăr poate indica faptul că purtați o povară emoțională grea. Concentrați-vă pe unele soluții proactive de rezolvare a problemelor și distribuirea unor sarcini altor persoane din viața voastră.

  1. Durere în partea superioară a spatelui

Durerea de spate înseamnă că nu ai suficient suport emoțional. Te poți simti singur și nedorit. Dacă sunteți singuri, poate însemna că este timpul să vă întâlniți cu altă persoană.

  1. Durere în partea inferioară a spatelui

Durerea din partea superioară a spatelui poate însemna că sunteți foarte preocupată de bani. Poate fi un moment bun pentru a solicita acea creștere întarziată sau pentru a lua în considerare planificarea financiară.

  1. Durere de coate

Durerea de cot îți spune despre rezistența ta la schimbare în viață. Dacă aveți brațele dure, puteți avea și o viață grea. Asumă-ți angajamente și grăbește puțin lucrurile.

  1. Durere de măini

Durerea la maini înseamnă că este posibil să nu te apropii de ceilalți așa cum ar trebui. Luați în considerare să vă faceți prieteni noi, să luați masa cu un coleg și să creați o noua conexiune.

  1. Durere de șolduri

Înseamnă că îți este frica să te miști. Șoldurile dureroase pot indica faptul că sunteți rezistent la mișcare și schimbare. Puteți fi foarte precaut atunci când luați decizii.

  1. Durere la genunchi

Durerea de genunchi poate fi un semn că ego-ul tău este puțin prea mare și că te gândești prea mult la tine. Încearcă să faci câteva acte de voluntariat pentru a invata să fii și umil. Amintiți-vă că sunteți muritori.

Sursa: ciao.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*