Social

Big Brother la intrările din Arad

Big Brother la intrările din Arad

Primăria Arad și Poliția Locală au anunțat că la intrările în municipiu vor fi montate camere video speciale pentru înregistrarea numelor de înmatriculare ale mașinilor.

După finalizarea achiziționării unor camere video LPR (license plate recognition),  identificarea autovehiculelor de mare tonaj care tranzitează orașul fără a deține autorizație va fi realizată automat, din dispeceratul Poliției Locale Arad. Acest lucru va face posibilă sancționarea șoferilor contravenienți fără imobilizarea în teren, pe traseele de acces în oraș, a unor echipaje de circulație ce sunt mai utile pentru fluidizarea traficului sau prevenirea/sancționarea altor fapte, mai spune Poliția Locală.

Informația a fost prezentată în contextul în care numărul amenzilor acordare transportatorilor cu masă autorizată mai mare de 3,5 t care au tranzitat ilegal municipiul Arad, dar și a amenzilor aplicate pentru staţionarea sau parcarea autovehiculelor destinate transportului de mărfuri şi materiale, a microbuzelor, autobuzelor şi autocarelor pe domeniul public a crescut seminficativ în ultimul trimestru din 2019, comparativ cu aceeași perioadă din 2018.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*