Eveniment

Migranți prinși la vama Jimbolia

Migranți prinși la vama Jimbolia
Adora Beauty

Migranți prinși la vama Jimbolia! Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat trei cetăţeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de  12 ianuarie, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – I.T.P.F. Timişoara care executau misiunea de supraveghere a frontierei de stat au depistat în apropierea localităţii de frontieră Jimbolia trei persoane, cetăţeni străini, care se deplasau pe jos, spre interiorul ţării. Întrucât nu îşi justificau prezenţa în zonă, persoanele respective au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 24 şi 25 de ani. Tinerii au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei. Aceştia au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât nu deţineau documente de călătorie şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

(Foto: arhivă)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*