Administrație

Marcel Vela, prezent la Timișoara la învestirea în funcție a noului prefect

Marcel Vela, prezent la Timișoara la învestirea în funcție a noului prefect

Liliana Oneț a devenit oficial de astăzi prefectul județului Timiș. Instalarea sa în funcție a fost făcută chiar de care ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, prezent la Timișoara.

Evenimentul a avut loc în această după-amiază în Sala Revoluției a Palatului Administrativ din Timișoara. „Sunt convins că doamna prefect este aici în Timiș un reprezentant al Guvernului României care-și va face datoria și va fi alături și împreună cu cetățenii din județul Timiș. Nu am venit să fac un bilanț, dar venind de la aeroport, mi-am adus aminte că într-una din ședințele trecute am aprobat indicatorii tehnico-economici pentru centura de sud a Timișoarei și noul racord la autostradă și cred că viitorul sună bine pentru județul Timiș și pentru Timișoara și doamna prefect va avea cel mai de succes și mai lung mandat de prefect al județului Timiș”, a precizat ministrul MAI, Marcel Vela.

Ziua de astăzi este pentru mine una încărcată de emoție. Încrederea arătată de Guvernul României prin această numire în funcția de prefect al județului Timiș mă onorează dar, în același timp, atrage după sine o responsabilitate imensă, de care sunt foarte conștientă. Deși am experiență în administrația publică, inclusiv prin faptul că am fost subprefect al județului, această funcție reprezintă o nouă provocare față de care mă simt datoare să răspund cu seriozitate, implicare și competență. Voi depune toate eforturile pentru a gestiona corespunzător atât activitatea curentă a Instituției Prefectului Județului Timiș, dar mai ales situațiile neprevăzute care în mod inerent vor apărea de-a lungul timpului în județ”, a transmis Liliana Oneț, prefectul județului Timiș.

Reamintim, Liliana Oneț o înlocuiește în funcția de prefect pe Eva Andreaș, care a demisionat ca urmare a schimbării Guvernului.

(FOTO: Costi Duma)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*