Eveniment

Trei şoferi din Timiş au început anul cu mari probleme

Trei şoferi din Timiş au început anul cu mari probleme

Duminică, polițiștii Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, pe strada Republicii din oraș, un autoturism, condus de un bărbat, de 46 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

 

Luni, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au oprit pentru control, pe raza localității Giroc, un autoturism, condus de un bărbat, de 28 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă a acesta a refuzat prelevarea probelor. Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru refuz de prelevare mostre biologice.

 

De asemenea, duminică, polițiștii Secției 2 Timișoara au oprit pentru control, pe strada Calea Martirilor, un autoturism, condus de un bărbat, de 65 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de conducere suspendat.  Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*