Economic

Lanțul de retail care închide toate magazinele în Ajunul Crăciunului

Lanțul de retail care închide toate magazinele în Ajunul Crăciunului

Toți angajații JYSK România vor avea liber în ziua de 24 decembrie, cu ocazia Ajunului Crăciunului, a anunțat compania.

Compania scandinavă îi răsplătește astfel pe cei peste 800 de angajați din România pentru efortul depus de-a lungul anului cu o zi liberă pe 24 decembrie, când toate cele 81 de magazine din țară vor fi închise.

„Într-o zi în care toate centrele comerciale sunt deschise și retailerii mari își doresc să beneficieze de febra cumpărăturilor de ultim moment, noi am decis că angajații noștri contează mai mult decât cifrele. Este important ca angajații noștri să aibă un echilibru între viața profesională și cea personală și credem că Ajunul Crăciunului este un moment pe care cu toții își doresc să îl petreacă alături de cei dragi, nu la serviciu. În special în Retail, perioada de înaintea Crăciunului este una foarte ocupată și solicitantă. Credem că toți colegii noștri merită, după această perioadă aglomerată, o zi în plus în care să se relaxeze, să stea cu cei dragi, să facă pregătirile pentru Crăciun, să cumpere cadouri, pentru a se bucura cum se cuvine de Sărbătorile de iarnă”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

Programul magazinelor JYSK în perioada Crăciunului va fi următorul:

Luni, 23 decembrie – Program normal de funcționare

Marți, 24 decembrie – Închis

Miercuri, 25 decembrie – Închis

Joi, 26 decembrie – Magazinele se deschid la ora 12.00

Aceasta este doar una dintre acțiunile pe care JYSK le-a inițiat pentru a avea angajați mulțumiți la locul de muncă și pentru a crește gradul de satisfacție. Anul acesta, JYSK România a primit trofeul Best Employer în cadrul galei AON Best Employers, premiu acordat în urma unui chestionar intern la care au răspuns aproape 550 de angajați.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*