Sănătate

Dotarea Centrului de Oncologie OncoHelp continuă cu ajutorul donațiilor

Dotarea Centrului de Oncologie OncoHelp continuă cu ajutorul donațiilor
Adora Beauty

Încă 22 de infuzomate automate, în valoare de 20.000 de euro, au fost date în folosință în cadrul Spitalului de Zi al Centrului de Oncologie OncoHelp, crescând astfel calitatea servciilor medicale oferite pacienților care urmează tratamente de chimioterapie. Aceste infuzomate au fost achiziționate prin sponsorizarea oferită cu generozitate de firma Continental Anvelope Timișoara.

Modul în care pacienții primesc tratamentul chimioterapic a fost mult îmbunătățit prin achiziționarea acestor infuzomate. Dacă perfuziile gravitaționale care erau folosite anterior aveau o precizie de administrare mai scăzută și permiteau o mobilitate redusă a pacientului, noile infuzomate sunt foarte ușor de utilizat și de adaptat, existând posibilitatea de a seta în prealabil debitul, volumul, timpul de adminsitrare și de a seta alarma în caz de întrerupere a perfuziei. Sunt confortabile pentru pacient, și sunt frecvent utilizate în tratamentul pacienților spitalizați.

Continental Anvelope are ca valoare de bază solidaritatea, ideea de a lucra unul pentru celălalt. Asta însemnă că ne înțelegem responsabilitatea pe care o avem, ca mare companie, și alegem să susținem comunitatea acolo unde avem posibilitatea. Sănătatea este una din direcțiile principale de implicare socială pentru noi, Continental Anvelope, și avem multe proiecte în acest sens cu spitalele din Timișoara. Fiind o companie mare, cu mulți angajați, suntem foarte bucuroși să avem ocazia să oferim comunității suport acolo unde putem. De aceea, am fost foarte fericiți să susținem inițiativa Oncohelp de a îmbunătăți modul în care bolnavii în grija centrului primesc tratamentul. Sper ca prin suportul nostru, mai mulți oameni să poată beneficia de tratament de calitate”, a declarat Sorin Samonid, directorul general al Continental Anvelope Timișoara, sponsorul proiectului.

Donația realizată de firma Continental Anvelope Timișoara este binevenită și foarte importantă pentru noi. Ne va ajuta să tratăm în condiții crescute de siguranță și confort un număr mai mare de pacienți și să îmbunătățim șansele  lor de supraviețuire și de vindecare. Mulțumim sponsorului pentru generozitate și sprijinul acordat. Suntem mereu recunoscători comunității care se coagulează în jurul Asociației OncoHelp și sprijină lupta zilnică pe care o ducem împotriva cancerului” a declarat Valeriu Borugă – Manager al Asociației OncoHelp.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*