Politic

Cristian Moș intră în cursa internă USR pentru funcția de președinte al CJT

Cristian Moș intră în cursa internă USR pentru funcția de președinte al CJT

USR Timiș anunță începerea competiție interne pentru desenarea candidaților pentru funcțiile de primari, în întregul județ.

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, și-a anunțat înscrierea în competiția internă USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. „Vreau să îi felicit pe timișenii pentru prezența mare la vot. Votul înseamnă presiune publică pe politicieni. O prezență mare la vot înseamnă că toți suntem cu ochii pe ei. Prezența mare la vot înseamnă că ne pasă! Noi, USR Timiș, continuăm ceea ce am început acum 3 ani de zile: profesionalizarea României. Căutam și promovăm oameni valoroși, care să nu fi adus țara în starea în care e. Vrem să vă prezentăm oameni cu adevărat competenți și integri, în locul dinozaurilor politici actuali, în marea lor majoritate oameni fără viziune sau măcar un interes real pentru dezvoltarea țării și a județului.”, a declarat Cristian Moș, președintele USR Timiș.

USR și Alianța USR-PLUS nu vor avea candidați oameni care au venit din alte partide și care au deținut până acum funcții înalte în administrație: președinți/vicepreședinți de consilii, primari sau viceprimari. Vrem o schimbare adevărată în Timiș, nu aceiași bucătari care ne tot servesc aceeași ciorbă reîncălzită. România vrea schimbare, schimbare adevărată. Pentru asta luptăm” a mai adăugat Cristian Moș.

CALENDAR ALEGERI INTERNE

Competiția internă USR pentru desemnarea candidatului la CJ Timiș și a listei de candidați pentru funcția de consilieri județeni se va desfășura după următorul calendar:

02.12.2019 – Deschiderea perioadei de depunere a candidaturilor și a perioadei de constituire a comisiei electorale

02.02.2020 – Închiderea perioadei de depunere a candidaturilor

03-15.02.2020 – Perioadă de campanie electorală

15.02.2020 – Conferința județeană a Filialei Județene Timiș pentru desemnarea candidatului USR la funcția de Președinte al Consiliului Județean Timiș și a listei de candidați la funcția de consilieri județeni pentru alegerile locale din 2020.

 

(Foto: Facebook)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*