Utile

Se oprește gazul în Ghiroda

Se oprește gazul în Ghiroda

Locuitorii comunei timișene Ghiroda vor rămâne luni fără gaz metan din cauza lucrărilor de cuplare a noii conducte la sistemul de distribuție.

Delgaz Grid a finalizat prima etapă a lucrării de investiţii din localitatea Ghiroda. Lucrarea de modernizare din care face parte şi acest segment, constă în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 7 kilometri şi este în valoare de circa 2,5 milioane de lei. Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciilor pentru consumatorii din localitate.

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie va fi sistată temporar alimentarea cu gaze naturale luni, începând cu ora 09:00, pe străzile: Dunărea, Romaniţei, Albăstrelelor, Ghioceilor, Primăverii, Trandafirilor şi Castanilor.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la telefoanele 0800.800.928 sau 0265.200.928.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*