ELECTORAL, Politic

PSD intră în opoziție dar nu renunță la lupta pentru binele românilor

PSD intră în opoziție dar nu renunță la lupta pentru binele românilor
Adora Beauty

România a trecut, începând de ieri, de la o guvernare pentru bunăstarea românilor la o guvernare pentru austeritate și altfel de interese, susţin reprezentanţii PSD Timiş.

Aceştia mai transmit că noul guvern liberal este un guvern format pe ură și trădare, susținut de partide politice care s-au unit conjuctural pentru a scoate de la guvernare PSD – partidul care a crescut pensiile și salariile, a majorat salariul minim așa cum nimeni nu a mai făcut-o în România, a redus TVA-ul și a crescut Produsul Intern Brut al țării, a investit în toate spitalele județene și a realizat peste 16.000 de proiecte de investiții pentru dezvoltarea comunităților locale, a redus șomajul la cel mai mic nivel în ultimii treizeci de ani și a sprijinit zeci de mii de tineri să își deschidă o afacere, și nu în ultimul rând a oprit exodul medicilor și al profesorilor.

„PSD își asumă rolul de partid în opoziție și va lupta în continuare pentru binele românilor, însă, ei, așa cum au promis, nu vor mai continua programele pentru bunăstarea românilor și, așa cum îi știm, vor eșua în toate lucrurile de care au acuzat guvernarea social-democrată. Vor da afară angajați din administrația publică, oameni care au performat în diverse domenii de specialitate, vor tăia venituri, nu vor face autostrăzi și nu vor construi spitale, iar banii nu vor mai ajunge în buzunarele românilor ci vor îndestula altfel de interese. Încă mai pot fi opriți, la votul din 10 și 24 noiembrie!”, a precizat Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*