Administrație

Stadiul lucrărilor la blocurile ANL destinate tinerilor și cadrelor medicale la Giroc

Stadiul lucrărilor la blocurile ANL destinate tinerilor și cadrelor medicale la Giroc

Consiliul Județean Timiș construiește cinci blocuri ANL la Giroc. Unul din ele este pentru medici rezidenți. Astfel, vor fi construite 88 de apartamente în cele patru blocuri inițiale, plus încă 22, în blocul pentru cadrele medicale.

Potrivit șefului CJT, în comuna Giroc s-a pus la dispoziție și un teren pe care vor fi construite case, în regim ANL. Vorbim de locuințe care sunt achiziționate prin credit ipotecar.

Am obținut proiectul pentru 22 de unități locative pentru specialiștii din sănătate. Chiar săptămâna trecută a fost avizat acest proiect în Comisia Tehnico-Economică în cadrul Ministerului Dezvoltării. Și a fost transmis avizul ANL, astfel încât acest proiect va fi demarat în perioada imediat următoare. Toate acestea vor fi la Giroc, la fosta Unitate Militară. Tot acolo, prin PUZ-ul pe care l-am realizat la nivelul CJT sunt prevăzute și 22 de case prin credit ipotecar, tot prin ANL. Noi asigurăm pentru întreaga zonă infrastructura edilitară și rutieră, spațiile verzi, locurile de parcare, iar ANL construiește locuințele respective. Acestea pot fi solicitate de orice cetățean al județului Timiș, cu condiția de a nu a avea alte proprietăți”, a explicat președintele CJ Timiș, Călin Dobra.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*