Eveniment

Intervenție dificilă a pompierilor cărășeni! Flăcări la un saivan pentru animale

Intervenție dificilă a pompierilor cărășeni! Flăcări la un saivan pentru animale

Un incendiu puternic a izbucnic noaptea trecută în județul Caraș Severin. Flăcările au cuprins un saivan pentru animale în satul Remetea Poganici, comuna Firliug. Au intervenit de urgență 3 echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Reșița. La sosirea pompierilor militari la locul intervenției, aceștia au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu flacără, la întreaga construcție. În saivan nu erau animale. Era folosit pentru depozitarea fânului și a altor materiale.

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, dar au ars în jur de 1300 baloți de fân de diferite forme și dimensiuni, 40 mc lemn și o remorcă de tractor.

Nu a existat pericolul propagării incendiului la un alt obiectiv, dar intervenția, care a durat în jur de 9 ore, a fost dificilă din cauza cantității foarte mari de materiale combustibile și ușor inflamabile.

Valoarea pagubelor este estimată la peste 32.000 lei. În urma cercetărilor efectuate la fața locului a rezultat că incendiul a fost cel mai probabil cauzat de folosirea intenționată a unei surse de aprindere.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*