Social

Circulație închisă pe o arteră importantă din Reșița

Circulație închisă pe o arteră importantă din Reșița

Atenție! În perioada 16 octombrie – 15 noiembrie va fi închisă circulația pe tronsonul de drum situat de la intersecția străzii Petru Maior cu B-dul A. I. Cuza până la intersecția străzii Petru Maior cu str. Gheorghe Șincai (zona „Fluturelu”) în Reșița.

Circulația va fi deviată pe B-dul A. I. Cuza, inclusiv circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 t. Excepție de la restricțiile impuse în această zonă o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulaţie prioritară când se deplasează în acţiuni de intervenţii sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

Tot în data de 16 octombrie, între orele 11:00 și 16:00 se va întrerupe circulația pe str. Cireșului în vederea realizării unor lucrărilor la podul priovizoriu ( așternere covor asfaltic).

Având în vedere cele prezentate, rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în zonele mai sus-menționate, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*