Social

Aquatim aşteaptă timişorenii la Ziua Serviciilor Publice

Aquatim aşteaptă timişorenii la Ziua Serviciilor Publice

Compania Aquatim SA vă invită, sâmbătă, 19 octombrie, între orele 10.00 – 16.00, în Piaţa Unirii, pentru a sărbători împreună ediţia cu numărul șase a evenimentului numit “Ziua Serviciilor Publice”.

Ziua Serviciilor Publice a fost gândită de Natiunile Unite ca o amplă manifestare a celor care muncesc în acest domeniu, la care participă institutiile definite drept instituții de însemnătate publică.

„Așadar, sâmbată, vă aşteptăm cu interes la standul nostru, situat, și de această dată, în faţa Liceului Lenau, pentru a afla noutăţi despre companie şi despre proiectele în desfăşurare, pentru a sta de vorbă cu reprezentanţii Aquatim, dar şi pentru a fi parte a experimentelor mult aşteptate, an de an, de către vizitatori,  desfăşurate în gura de canal, cu robotul special pe care îl vom aduce la faţa locului. Robotul destinat inspecţiei video a canalizării poate fi comandat de la distanţă şi transmite în timp real, în sistem de televiziune cu circuit închis, imagini şi date din tronsonul de canalizare inspectat. La toate edițiile Zilei Serviciilor Publice, aceste demonstraţii au fost extrem de aşteptate. Mizăm pe acelaşi interes şi sâmbătă, 19 octombrie! La standul companiei noastre va fi prezentă şi delegaţia germană, din care fac parte numeroase personalităţi din domeniul administrativ şi al serviciilor publice sosită special la Timişoara pentru acest eveniment”, au transmis reprezentanţii Aquatim.

De Ziua Serviciilor Publice, în Piaţa Unirii, vor avea loc spectacole, iar vizitatorii vor avea parte de numeroase alte surprize.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*