Politic

Liderul PSD Timiș a lansat un atac la adresa foștilor parteneri din ALDE

Liderul PSD Timiș a lansat un atac la adresa foștilor parteneri din ALDE

PSD are numărul necesar de voturi pentru respingerea moțiunii de cenzură. Este afirmația lansată de președintele PSD Timiș, Călin Dobra. Liderul social democraților le adresează un atac foștilor parteneri din ALDE.

Este unul dintre cele mai penibile acte posibile de acest gen care au fost depuse în Parlament. Nu semnăturile duc la trecerea moțiunii, ci votul. PSD are voturile suficiente astfel încât guvernul actual să-și continue activitatea. Din păcate observăm la momentul ăsta formarea unei noi alianțe politice, un nou CDR, dezastruos, format din PNL, PMP, ALDE și PRO România. (…) Mă surprinde cel mai mult semnătura fostilor colegi de guvernare de la ALDE pentru această moțiune de cenzură. De fapt, ei au semnat împotriva lor. Nu e de mirare, pentru că unul din miniștrii în Timiș care a semnat această moțiune de cenzură nici nu a venit vreodată în județul Timiș să discute problemele administrative ale județului și un sprijin, dar semnează această  moțiune. Această adunatură de partide n-au nici un fel de direcție și nu ne îngrijorează”, a explicat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

În plus, Călin Dobra a precizat că majoritatea PSD-ALDE din Consiliul Județean nu este afectată de ruptura coaliției de guvernare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*