Eveniment

Criminalul din parcul Catedralei, în arest pentru 30 de zile

Criminalul din parcul Catedralei, în arest pentru 30 de zile

În data de 21 septembrie, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul T.G.C. sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, precum și luarea măsurii preventive a reținerii față de inculpat.

În sarcina inculpatului s-a reținut faptul că la data de 20.09.2019, în jurul orelor 19:20, pe fondul geloziei, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara, i-a aplicat victimei P.M.K. mai multe lovituri de cuțit, în diferite zone ale corpului, în urma acestor lovituri victima suferind leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia.

La aceeași dată, inculpatul T.G.C. a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept în care a fost comisă fapta.

„Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis prim-procurorul Violeta M. Filip.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*