Eveniment

2.000 de tone de cereale au ars în urma unui incendiu, în judeţul Arad

2.000 de tone de cereale au ars în urma unui incendiu, în judeţul Arad
Adora Beauty

Noaptea care a trecut a fost una plină de acțiune pentru pompierii arădeni. Aceștia au avut de luptat cu flăcări uriașe ce au cuprins un depozit plin cu cereale.

Misiunea a început in jurul orelor 02.00, moment în care Detasamentul de Pompieri Arad cu sprijinul Gărzii numărul 2 de intervenție Chișineu-Criș și a SVSU Sântana, s-au mobilizat și au intervenit în orașul Sântana pentru stingerea unui incendiului.

În depozit se aflau aproximativ 2000 de tone de  cereale, ceea ce făcea misiunea și mai dificilă. În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat. Acesta a cuprins deja întreg depozitul cu posibilitatea propagării la alte construcții anexe și la 4 camioane de transport.

Intervenția a fost foarte dificilă pentru pompieri din cauza posibilității prăbușirii construcției, a prezenței din materialului combustibil și a imposibilității pătrunderii în interiorul construcției.

Până la ora 08:30 incendiul a fost lichidat. O autospecială a Detașamentului de Pompieri Arad a rămas să supravegheze incendiul.

Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, în schimb, a ars în totalitate depozitul și un cap tractor. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Sursa: glsa.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*