Politic

Deputatul Marian Cucșa: “ALDE dispare sub privirile admirative ale conducerii”

Deputatul Marian Cucșa: “ALDE dispare sub privirile admirative ale conducerii”

“De trei luni, ALDE Party a trimis o scrisoare către ALDE România prin care înștiintează că ALDE România nu mai are voie să folosească numele și sigla partidului pentru că nu mai face parte din familia ALDE internațional.

De când au primit scrisoarea, cei din conducerea ALDE România, au ținut-o ascunsă de membrii de partid și nu au luat nicio măsură pentru reglementarea situației… De aici putem trage simpla concluzie că cei din conducere nu au avut și nu au nici cea mai mică intenție de a ține în viață partidul! Conform legii electorale, un partid politic poate candida la alegeri dacă sigla și denumirea partidului sunt în vigoare cu minim 6 luni înainte de data alegerilor! Astfel, ALDE fiind în prezent într-o alianță electorală cu Ponta, schimbarea denumirii și siglei, ar afecta candidatura la prezidențiale.

Organizarea unui congres după alegerile prezidențiale, pentru schimbarea denumirii partidului, este prea târzie! Singura variantă va fi ca toți cei care vor să candideze la alegerile locale, să o facă din partea Pro România. Și așa ușor și subtil…ALDE va fi rapid înghițit de formațiunea lui Victor Ponta – fapt dorit clar de Ponta! Trist este însă că actualii membrii ALDE habar nu au despre acest aspect și am considerat de cuviință să îi informez.

Modul în care acționează actuala conducere a partidului este o bătaie de joc la adresa tuturor aleșilor locali ALDE și a tuturor membrilor de partid care au investit timp și încredere în acest proiect de suflet și cu multe speranțe pentru electoratul liberal.

Ținând cont de tot acest context la care se adaugă și managementul defectuos al partidului, solicit demisia de urgență a întregii conduceri ALDE România precum și organizarea unui congres în maxim două săptămâni, pentru schimbarea numelui și siglei partidului”, a transmis deputatul ALDE Marian Cucșa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*