Social

Nopţile sunt tot mai reci, COLTERM se pregăteşte să furnizeze căldură

Nopţile sunt tot mai reci, COLTERM se pregăteşte să furnizeze căldură

Încep probele la rece! În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2019-2020, COLTERM S.A. anunţă că, începând cu data de 16 septembrie până în 30 septembrie, se vor efectua, etapizat, probele la rece, pentru ca funcţie de temperaturile exterioare, începând cu data de 1 octombrie să se poată furniza încălzire. Concret, se vor încărca cu agent termic traseele de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

În prima etapă, începând din 16 septembrie, sunt programate pentru probe PT:  13A, CT Buziaș, Siret, Păltiniș, 52,  Văcărescu,  98, 1A, 1B, 44 și 46.

„Pe această cale anunțăm asociaţiile de locatari care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii, să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor. De asemenea, rugăm timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni la remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire. Clienții COLTERM au la dispoziție nr. de tel 0256.494.133, 0756.061.468 care funcționează non-stop, sau ne pot sesiza pe adresa dispecerat@colterm.ro”, au transmis reprezentanţii companiei de termoficare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*