Eveniment

Arădeancă salvată din fântână de un polițist

Arădeancă salvată din fântână de un polițist

Şeful Postului de Poliție Bata, judeţul Arad, agent-şef Radu Vasiescu, a fost anunțat despre dispariția unei femei de 77 de ani, din Țela (comuna Bata). Ajuns la domiciliul familiei, nepoții i-au povestit acestuia că bunica lor, tanti Duda nu e de găsit. Ultima oară o văzuseră dimineața, înainte de a pleca cu copiii la festivitatea de deschidere a anului școlar.

Împreună cu familia și vecinii, AS Vasiescu împreună cu colegi de la Secția 8 Rurală Săvârșin au început căutările în grădina casei și în zonele învecinate. Cu puțin timp în urmă fusese emis cod portocaliu de vijelie și grindină, astfel că polițiștii erau contra cronometru.

O nepoată a strigat la un moment dat că i-a văzut pantofii lângă o fântână dintr-o curte vecină, și toată lumea s-a îndreptat în locul indicat de copilă. Polițiștii au anunțat ISU prin 112, pregătindu-se pentru ce e mai rău.

„Colegul nostru Radu Vasiescu nu a stat pe gânduri și când a auzit-o pe tanti Duda vorbind firav, a găsit o scară și o frânghie și a coborât în fântână, aducând-o la suprafață, după ce a stat în apa rece aproximativ 2 ore. A învelit-o pe tanti Duda cu o pătură adusă de familie și a stat de vorbă cu ea până la sosirea echipajului ISU, ajuns la fața locului după câteva minute. Tanti Duda a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijri medicale, după care a început să plouă torențial”, relatează reprezentanţii Poliţiei Arad.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*