Turism

Litoralul pentru toţi 2019: Turiştii dispun de peste 3.500 de locuri de cazare

Litoralul pentru toţi 2019: Turiştii dispun de peste 3.500 de locuri de cazare

Ediția de toamnă a programului „Litoralul pentru toți” a demarat duminica trecută și ține toată luna septembrie. În cadrul programului, cei interesați de o vacanță la mare în extrasezon se pot caza în hoteluri din opt stațiuni, plătind de la 50 de lei pe zi.

După cum anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), de-a lungul acestei luni, respectiv între 1 și 30 septembrie, se desfășoară cea de-a 36-a ediție a programului “Litoralul pentru toți”. Prin acest program, cei ce vor s-ajungă la mare, dar nu vor să cheltuiască o avere pentru cazare, pot petrece un sejur pe litoral, plătind între 50 și 140 de lei pe noaptea de cazare.

În acest an, potrivit FPTR, în programul “Litoralul pentru toți” s-au înscris 49 de hoteluri din stațiunile Jupiter, Neptun, Olimp, Venus, Saturn, Mangalia, Eforie Nord și Mamaia, care pun la dispoziția turiștilor 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii ale ediției de toamnă a programului.

Astfel, în această toamnă, turiștii care vor să se bucure de o vacanță mai ieftină pe litoral vor avea la dispoziție peste 14.000 de locuri de cazare.

Programul “Litoralul pentru toți” a fost lansat acum 18 ani și este un program susținut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere locale. Acest program este destinat celor care vor să petreacă, la sfârșitul sezonului estival, un sejur la mare și să nu cheltuiască prea mult cu cazarea.

Tarifele practicate în cadrul programului sunt mai mici cu până la 70% față de cele din plin sezon, iar sejururile se pot achita și cu vouchere de vacanță.

Conform informațiilor de pe website-ul propriu, FPTR este singura organizație reprezentativă la nivel de sector de activitate din turism, reprezentând angajatori a peste 33.000 de salariaţi, membrii FPTR având o cifră de afaceri cumulată de peste cinci miliarde de euro.

Sursa: avocat.net


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*