Eveniment

A fost lunea lui Bachus în judeţul Arad

A fost lunea lui Bachus în judeţul Arad

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane pentru conducere sub influența alcoolului și alte infracțiuni la regimul circulației.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat ieri dimineaţă, în jurul orei 7.20, un bărbat de 39 de ani din județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Andrei Șaguna, având o alcoolmie de 0,65 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o alcoolemie de 0,60 mg/l. alcool pur în aerul expirat a fost depistat de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova un bărbat de 60 de ani, din Milova, în timp ce conducea pe D.C. 83 o autoutilitară neînmatriculată.

Polițiștii Secției Rurală 3 Chișineu-Criș au depistat ieri, în jurul orei 16,30, un bărbat de 41 de ani, din Zărand, care, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, derapând într-un șanț din partea dreaptă a drumului (D.J. 792, în localitatea Zărand). Evenimentul rutier s-a soldat exclusiv cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolmie record de 1,32 mg/l. alcool pur în aerul expirat, constantându-se că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolmiei, fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Tot ieri, în jurul orei 20,40, un bărbat de 62 de ani, din Vladimirescu, s-a deplasat cu bicicleta pe raza aceleiași localități, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, fiind rănit ușor. În urma testării cu aparatul alcootest a rezultat o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform O.U.G. 195/2002.

Polițiștii Secției 7 Rurală Lipva au depistat ieri, în jurul orei 12,00, un bărbat de 65 de ani, din Belotinț, întimp ce conducea pe D.C. 83, pe raza localității Ususău, o autoutilitară neînmatriculată, cel în cauză fiind cercetat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*