Social

Fanii fotbalului sprijină cauza educației. Științescu Timișoara îi recompensează

Fanii fotbalului sprijină cauza educației. Științescu Timișoara îi recompensează

Fondul Științescu Timișoara anunță lansarea unei strângeri de fonduri sub forma unei tombole al cărei mare premiu este participarea la El Clasico în cadrul unei excursii la Barcelona, în perioada 25-28 octombrie 2019.

Scopul tombolei este de a strânge fonduri pentru susținerea de proiecte care ajută copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 6-18 ani să descopere domeniile STE@M și care cultivă interesul pentru științe, tehnologie, inginerie, arte digitale și matematică într-o manieră distractivă, utilă și fascinantă.

Tombola organizată în parteneriat cu Asociația Barca Fan Club Cluj se va desfășura în perioada 24 august – 25 septembrie 2019, condiția de participare fiind realizarea unei donații de minim 60 lei către Fondul Științescu Timișoara. Tombola este una regională fiind așteptate să participe persoane din regiunea Vest (județele Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara).

„Suntem bucuroși să lansăm o provocare care ar putea deveni un exemplu de bună practică. Educația și sportul nu se află în opoziție, ci sunt complementare și funcționează împreună pentru o dezvoltarea armonioasă. Dincolo de premiile aflate în joc, adevărata miză a tombolei este conștientizarea nevoii de sprijinire a educației și promovarea sportului de calitate” Daniela Chesaru, director executiv al Fundației Comunitare Timișoara.

Regulamentul tombolei și detaliile de participare pot fi accesate aici https://www.facebook.com/events/506827420084933/

Premiul cel mare al tombolei include un bilet de avion dus-întors Timișoara – Barcelona, cazare cu mic dejun timp de 3 nopți la hotel de 3 stele și un bilet la meciul FC Barcelona – Real Madrid. Va fi desemnată o singură persoană câștigătoare a tombolei care va putea participa la derby alături de membrii Barça Fan Club Cluj. Valoarea premiului este de aproximativ 600 euro. Premiul doi în cadrul tombolei este un tricou original Barça, ediția 2019, personalizat cu numărul 10 și numele lui Messi. Valoarea premiului este de aproximativ 100 euro. Premiul trei în cadrul tombolei va merge către 10 câștigători și va fi un pachet compus dintr-un fanion Barça Fan Club Cluj, alături de o insignă și un pix FC Barcelona. Valoarea unui pachet este de aproximativ 10 euro.

Fondul Științescu este un program de finanțare pentru proiecte educative în domeniile STE@M (ȘTIINȚE, TEHNOLOGIE, INGINERIE, ARTE DIGITALE, MATEMATICĂ) adresate elevilor cu vârste cuprinse între 6-18 ani. Implementat de Fundația Comunitară Timișoara în parteneriat cu Romanian-American Foundation, Fondul este constituit din resurse financiare puse la dispoziția inițiatorilor de proiecte de către partenerii locali. Mai multe informații despre Fondul Științescu Timișoara pot fi accesate pe site: https://timisoara.stiintescu.ro/


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*