Național

Pensionară ucisă la Reşiţa într-un accident. Unde a ajuns maşina care a lovit-o

Pensionară ucisă la Reşiţa într-un accident. Unde a ajuns maşina care a lovit-o

Un accident grav a avut loc duminică seara în Reşiţa, pe strada Rândul Trei. Un bărbat de 41 de ani, aflat sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere, a accidentat o femeie de 74 de ani, care a decedat ulterior și a rănit un bărbat, apoi a părăsit locul accidentului.

Autovehiculul s-a răsturnat şi a căzut de pe pe strada Rândul Trei pe strada Rândul Doi din cartierul Dealul Crucii, la o diferență de nivel de 9 metri.

Conducătorul auto, care avea o alcoolemie de 0.62 mg/litru alcool pur în aerul expirat, a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, forma agravantă, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Un comentariu

  1. Lacucaracea

    1. Doar niste minti bolnave pot considera ca si fiind ,,accident”uciderea persoanei în acele conditii.Se poate spune ( considera ) ca a fost accident rutier : ex. cînd dai într-o groapa sau într-un obstacol aflate pe carosabil si nesemnalizate corespunzator, cînd iti iese un animal brusc în fata,cînd îti cedeaza o piesa de la sistemul de directie sau frînare (fara sa ai vreo culpa bineînteles… ex. modificari de tipul improvizatiilor) s.a.m.d.
    Toate acestea în conditiile în care conducatorul auto si autovehiculul se afla în legalitate…( sa posede permis de conducere, sa nu fie sub influenta bauturilor alcoolice sau ,,a altor substante” cu efect psihotrop / halucinogen ; sa fie înmatriculat,cu I.T.P. si R.C.A.valabile). 2. In ceea ce priveste încadrarea juridica a faptei celei mai grave,raportat la titlu,cel mai probabil ati preluat-o de la capetele de creta militieni si / sau procurori care,atunci cînd fug de responsabilitate si vinovatie,pentru a nu raspunde penal (ex.art.297,art.269 C.P. rap.la art.17 C.P. coroborat cu art.100-103 C.P.P.) pentru porcariile pe care le fac inclusiv alaturi de infractori-interlopi , apeleaza în mod obisnuit la ,,artificii” si elogii (la adresa lor bineînteles) în presa. Bleah !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*