Administrație

Canalizare la Bacova

Canalizare la Bacova

Proiectul Aquatim în care și orașul Buziaș este parte, se află, în prezent, în procedura de achiziție. Este vorba despre proiectul de execuție a canalizării din Bacova, în colabotate cu societatea de apă și canal, realizat în baza unui proiect prin POIM2 (Programul Operațional Infrastructură Mare).

Începând cu anul 2017, Aquatim SA derulează un nou proiect de investiții în domeniul alimentării cu apă și canalizării, numit ”Fazarea Proiectului Extinderea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în județul Timiș”. Proiectul este finanțat din Fondul de Coeziune și se desfășoară în cadrul programului național de investiții Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020. Valoare totală a proiectului este de circa 63.047.409 lei (fără TVA).

Proiectul cuprinde investiţii în extinderea şi reabilitarea sistemelor de distribuţie şi de tratare a apei potabile precum şi pentru colectarea şi epurarea apelor uzate în localităţile: Buziaș, Deta, Recaș, Jimbolia, Sânmihaiu Român și Utvin. Lucrările însumează extinderea reţelei de canalizare cu aproximativ 37 km, extinderea și modernizarea reţelei de apă cu aproximativ 11 km, reabilitarea unei stații de tratare a apei potabile, construcția și reabilitarea a cinci rezervoare de înmagazinare a apei și realizarea a 14 stații noi de pompare a apelor uzate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*