Eveniment

Un timişean şi un turc urmăriţi de autorităţi, depistaţi în Vama Nădlac

Un timişean şi un turc urmăriţi de autorităţi, depistaţi în Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi bărbați, un cetăţean român şi un turc, căutaţi de autorităţile din Germania si România.

În data de 13.08.2019, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de iesire din România, cetăţeanul român C.N., în vârstă de 39 de ani, domiciliat în judeţul Timiș. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile germane, un mandat european de arestare, având de executat un an si 3 luni inchisoare.

Tot în data de 13.08.2019, ora 17.50,  în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, pe sensul de iesire din ţară, cetăţeanul turc C.A., în vârstă de 51 de ani. Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul ori sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, având de executat un an închisoare.

În cazuri, persoanele au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în  vederea dispunerii măsurile legale care se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*