Utile

Unde se întrerupe apa rece şi caldă în următoarea perioadă

Unde se întrerupe apa rece şi caldă în următoarea perioadă
Adora Beauty

În vederea remedierii unei defecțiuni tehnice la rețeaua primară, COLTERM va întrerupe furnizarea apei calde la PT 3 Trubadur și 4 Trubadur, miercuri, 31 iulie, între orele 8-16. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: 1 Decembrie, Bv. Eroilor, Daliei, Deliblata, Milcov, Sat Nou, Trubadur, Al Lazăr, Darwin, Mehadia, Miorița, Ofcea. La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea li se recomandă locatarilor evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei.

Aquatim anunță că în data de 1 august, între orele 8:00 -12:00,  se va opri apa în cartierul Aeroport din Timișoara. Întreruperea are loc ca urmare a lucrărilor de spălare și igienizare a rezervorului și a rețelei de distribuție a apei. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Li se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

De asemenea, Aquatim anunță că vineri, 02.08.2019, între orele 09:00 și 14:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile pentru lucrări de extindere a rețelei de distribuție,  în localitățile  Moșnița Veche și, partial, Moșnița Nouă – străzile situate de o parte și alta a drumului judetean  DJ 595D ( Drumul Boilor). La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*