Social

Sute de şoferi continuă să staţioneze pe străzile pietonale din centrul Timişoarei

Sute de şoferi continuă să staţioneze pe străzile pietonale din centrul Timişoarei

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră, în ultimele trei luni, au aplicat 965 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au intrat și au staționat pe străzile pietonale din centrul orașului.

Cel mai frecvent s-a constatat că se parchează pe str. Gh. Lazăr, Palanca și Gh. Mușat, dar s-au mai depistat astfel de încălcări ale prevederilor legale și pe străzile A. Pacha, V. Alecsandri, D. Cantemir, E. Grigorescu, Piața Libertății, E. de Savoya și E. Ungureanu.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.

Cei care observă astfel de situații le pot semnala la numerele de telefon ale Dispeceratului Poliției Locale, 0256.968 sau 0256.246.112.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*