Social

Poliţiştii locali au dat 27 de amenzi în zona Dacia

Poliţiştii locali au dat 27 de amenzi în zona Dacia

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în ultima săptămână, o serie de controale pe linie comercială la societățile comerciale care funcționează pe străzile Burebista și Timiș, aflate în zona parcului Dacia, aceasta pe lângă patrulările efectuate periodic în perimetrul parcului de către polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică.

Au fost constatate numeroase nereguli la comercianții din zonă, care desfășoară activități de alimentație publică – baruri, comerț cu amănuntul și marketuri de cartier, cum ar fi lipsa acordului de funcționare, neavizarea anuală a acordului, neafișarea corectă a orarului de funcționare, neafișarea datelor de identificare și a acordului de funcționare, neafișarea la unele produse a prețurilor.

Au fost aplicate un număr de 27 procese verbale de constatare a contravențiilor. Spre exemplu, în cazul societății Profi Rom Food, de pe str. Burebista, unde s-a constatat la al doilea control că funcționează fără acord emis de autoritățile locale, pe lângă sancțiunile aplicate, s-a înaintat către Primăria Timișoara propunerea de suspendare a acțivității pentru o perioadă de până la 30 de zile.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*