Social

Fetiţă din Săcălaz, primită pe aeroport ca un star. Iată motivul!

Fetiţă din Săcălaz, primită pe aeroport ca un star. Iată motivul!

Bianca Maria Scafariu, o fetiţă extrem de talentată, a fost primită luni seara pe Aeroportul din Timişoara, de către primarul comunei Săcălaz, Ilie Todaşcă, cu flori şi dansatori în costume populare.

Această minunată fetiţă în vârstă de doar 7 ani, este înscrisă la IT KIDS Modeling Agency din București şi de curând a participat la un casting în Capitală fiind selectată să reprezinte România la concursul de modeling și dansuri sportive World Championship of Performing Arts în America. Fiind ambițioasă a reuşit să aducă acasă trei medalii de bronz și două de argint, iar acest lucru a fost răsplătit pe măsură.

Cea mai mare reușită a Biancăi este faptul că a primit drept răsplată pentru premiile câștigate o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame, unde există peste 2.600 de stele și încă mai are loc pentru celebrități.

Bianca Maria Scafariu este înscrisă și la Scoala de Canto Vivere din Oradea, unde participă la cursuri în fiecare weekend, ba mai mult a reuşit să câștige locul I în Italia la un astfel de concurs.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*