Eveniment

Încă un inconştient la volan. Cu ce alcoolemie se plimba prin Timişoara

Încă un inconştient la volan. Cu ce alcoolemie se plimba prin Timişoara

În week-end, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 200 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați.

Astfel, poliţiştii au constatat 8 infracțiuni și au aplicat 235 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 133 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 54 de  permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare. În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În 21  iulie, în jurul orelor 03:10, polițiștii Secției 2 Urbane Timișoara au oprit pentru control, pe strada Crizantemelor, un autoturism, condus de un bărbat, de 29 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*