Sănătate

Valabilitatea cardurilor naționale de sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani

Valabilitatea cardurilor naționale de sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani

CJAS Timis vine in intampinarea acestora si le reamintește că valabilitatea cardurilor naționale de sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani.

Acest lucru înseamnă că asigurații pot folosi cardurile de sanatate  inca doi ani dupa data inscrisa pe suprafata documentului, la toți furnizorii de servicii medicale aflați în relații contractuale cu casa de asigurări de sănătate.

De exemplu, toate cardurile care au înscrisă data de expirare 31.07. 2019 vor fi valabile până la 31.07.2021. Aceasta înseamnă că deținătorul de card nu are nevoie de adeverință sau de alte modalități de a dovedi calitatea de asigurat al sistemului asigurărilor sociale de sănătate.

Totodată, calitatea de asigurat poate fi verificată și pe site-ul CJAS Timis în secțiunea „Verificare asigurat” sau utilizând linkul: http://www.cnas.ro/cjastm/page/verificare-asigurat.html.

„Facem apel catre toti asiguratii nostri sa ne sesizeze ori de cate ori intampina dificultati sau au o  problema in ceea ce priveste dreptul la serviciile medicale decontate de CJAS Timis, tocmai pentru a putea veni in ajutorul acestora”, a declarat Victor Dumitrascu, presedinte-director general CJAS Timis.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*