Eveniment

A murit femeia bătută de Boldea în Făget

A murit femeia bătută de Boldea în Făget

O a doua victimă a atacului sângeros din Făget a murit sâmbătă în secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. Este vorba despre soţia bărbatului ucis de Ionel Boldea în parcul din Făget.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în total, Ionel Boldea a rănit, săptămâna trecută, șase persoane, un bărbat fiind omorât. Sâmbătă s-a stins din viață și soția bărbatului ucis.

Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara a confirmat pentru Digi24 că femeia atacată săptămâna trecută a murit.

„Toți suntem bulversați și șocați de ce s-a întâmplat la Făget. Din păcate, doamna internată la noi, în urma acelei agresiuni extrem de violente, a încetat azi din viață. A fost adusă cu traumatism cranio-cerebral extrem de complicat. S-au făcut demersurile pentru o terapie corespunzătoare, cu intervenție în regim de urgență, monitorizare în permanență, dar leziunile au fost mult prea profunde și prea grave pentru a supraviețui. Suntem șocați, nu înțelegem de unde atâta ură, agresivitate. O victimă cade din nou în fața agresiunilor unor persoane care n-ar trebui să circule libere,” a declarat Marius Craina.

Individul de 33 de ani a mers în parcul din orașul Făget, unde a atacat un bărbat și o femeie, soț și soție, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, decedând sâmbătă.

Ionel Boldea ar fi consumat droguri, printre care și cocaină, înainte de atacuri. Apropiații susțin că tânărul îi cunoștea pe cei doi soți pe care i-a bătut în parcul din Făget, ei fiind părinții fostei iubite.

După ce i-a atacat pe cei doi soți, bărbatul a părăsit orașul Făget și s-a deplasat cu o bicicletă până în satul Teremești, unde s-a întâlnit cu o femeie, pe care a început să o lovească cu pumnii și cu un băț, până când a căzut la pământ. Femeia a suferit leziuni ce necesită 50 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în pericol.

În trecut, potrivit reprezentanților Poliției Timiș, bărbatul a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri și alte violențe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri și alte violențe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*