Eveniment

Criminalul de la Făget va sta în arest 30 de zile

Criminalul de la Făget va sta în arest 30 de zile

Ionel Boldea, criminalul de la Făget, va sta în arest 30 de zile. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus la data de 04.07.2019 punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor și tentativă de omor, aflate în concurs real.

Azi, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim, în dimineața zilei de 3 iulie, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parc din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, pe care nu le cunoștea și, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii și picioarele, precum și cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soția sa a suferit leziuni grave, care necesită pentru vindecare un număr de 70 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în primejdie.

După comiterea faptelor, suspectul a părăsit localitatea, deplasându-se cu o bicicletă până în satul Teremești, jud. Timiș, unde s-a întâlnit cu persoana vătămată, pe care nu o cunoștea, începând să o lovească și pe aceasta cu pumnii și cu un băț, până când persoana vătămată a căzut la pământ. Aceasta a suferit vătămări ce au necesitat 50 de zile de îngrijiri medicale.

Suspectul și-a continuat deplasarea pe bicicletă, întâlnindu-se cu alte două persoane pe care nu le cunoștea, , exercitând și față de acestea acte de agresiune. Persoana vătămată a suferit leziuni care necesită un număr de 25 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*