Eveniment

Criminalul din Făget a consumat cocaină înainte de atac. Bărbatul ucis era tatăl fostei iubite

Criminalul din Făget a consumat cocaină înainte de atac. Bărbatul ucis era tatăl fostei iubite

Ionel Boldea, autorul crimei din Făget, ar fi consumat trei droguri, printre care şi cocaină, înainte de atacuri, acesta fiind considerat un individ periculos. Apropiaţii susţin că tânărul îi cunoştea pe cei doi soţi pe care i-a bătut în parcul din Făget, ei fiind părinţii fostei iubite, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit unor surse judiciare, în urma efectuării testului rapid pentru depistarea drogurilor, la Spitalul Municipal Timişoara, a reieşit că Ionel Boldea, autorul crimei din oraşul Făget, ar fi consumat trei tipuri de droguri, printre care şi cocaină. De altfel, apropiaţii spun că tânărul era cunoscut ca fiind un consumator de droguri, dar şi că este un individ periculos.

În trecut, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Timiş, a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri şi alte violenţe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri şi alte violenţe, relatează mediafax.ro.

De asemenea, conform unor surse judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din oraşul Făget. Cei doi erau părinţii fostei iubite a tânărului, dar ei nu au fost de acord cu relaţia, astfel că le-au interzis să se mai vadă.

Din cauza loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia este în comă. Ionel Boldea a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, unde este audiat.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*