Politic

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra: “Timișul nu huiduie”

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra: “Timișul nu huiduie”

Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat a ales într-un mod democratic şi transparent noua conducere a partidului. Este afirmația făcută de președintele PSD Timiș, Călin Dobra.

Premierul este și președintele partidului şi am mare încredere că este una dintre variantele cele mai potrivite pentru ca lucrurile să intre în normalitate, iar realizările pentru țară să aibă continuitate. Toți colegii aleși sâmbătă sunt oameni cu o importantă experiență atât la nivel administrativ cât și politic și cu o considerabilă vechime în partid. Asta mă face să cred că PSD a ieșit întărit din acest congres, cu un nou suflu și dorință de progres.

Atmosfera de la congres, pozitivă în general, cu oameni plini de speranță și dornici de implicare, a fost pigmentată cu un moment care poate fi considerat și regretabil, deoarece un coleg nu și-a susținut discursul, dar care poate arăta și faptul că în PSD oamenii sunt liberi. Cât ne privește pe noi, cei din Timiș, pot să vă spun că delegații organizației PSD Timiș nu au participat la congres cu scopul de a face circ, ci de a-și alege noua conducere, iar modul nostru de exprimare s-a manifestat prin aplauze, în funcție de gradul de apreciere, intr-un mod de altfel firesc pentru un astfel de eveniment.

Banatul a dat dovadă, de-a lungul timpului, de un grad ridicat de respect față de libera exprimare a opiniilor”, a transmis Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*