Turism

KING Travel vă invită să vizitați MAROC, “Leagănul Omenirii”, poarta magică a Orientului

KING Travel vă invită să vizitați MAROC, “Leagănul Omenirii”, poarta magică a Orientului

Maroc este un ținut care fascinează anual milioane de turiști prin frumusețea peisajelor, aride sau luxuriante, prin măreția fostelor orașe imperiale și prin ospitalitatea cu care ești întâmpinat de localnici.

Ce poți face în Maroc?

Poți vizita obiective din Patrimoniul UNESCO, poți găsi în deșert corturi de lux, poți vedea cel mai mare spectacol de stele căzătoare în ZAGORA.

Vom face turul orașului unde vom vizita: Turnul lui Hassan, Mausoleul lui Mohamed al V–lea, Medina, cartierul pitoresc Oudaias Kasbah între zidurile fortificației arabe și unde se află cea mai veche moscheie din Rabat, Cellah- vechea cetate folosită încă din vremea romanilor. După o perspectivă frumoasă asupra celeilalte părți a râului Bou Regreg cu vechea așezare Sale. Vom porni spre Fez. Popas la Volubilis unde vedem ruinele vechii capitale a provinciei române Mauritania .Următoarea vizită va fi în pitorescul oraș sfânt Moulay Idriss numit după stră-strănepotul profetului Mahomed – fondatorul primului Stat Marocan în secolul al VIII-lea. Meknesul – vechea capitală imperială din vremea primei dinastii Alawite ce a condus Marocul din secolul XVII-lea. Ctitoriile Sultanului Moulay Ismail și ale urmașilor lui sunt încă în funcțiune și farmecă turiștii sau drept credincioșii și astăzi: Bab el Mnsour- poartă între oraș și palatul imperial ce voia să rivalizeze cu Palatul Versailles, Medina, Souk Nejarine, Marea Moscheie, etc.

Odată ajunși în Marrakesh începem să descoperim grădini și palate ale Africii de Nord. El Jadida sau Mazagan – cum l-au numit portughezii care l-au stăpânit pentru aproape 250 de ani. Inclus în patrimonial UNESCO, orașul ne va arăta ce are mai valoros: citadella în formă de stea ce străjuiește portul, biserica portugheză, cisterenele, etc. Plimbare pe Cornișă- locul de întâlnire al tinerilor pe malul marii.

Mâncarea lor tradițională este Tajin, cu legume, cu miel cu pui sau chiar cu sardine. Orez, cartofi și cuș-cuș. Salată și suc de portocale din abundență. Și pește! Și frigărui.

Preț :1.350 Euro + 200 LEI /persoană.

Circuitul este de 11 zile, cu avionul, iar plecarea se va face  în data de 11 octombrie 2019.

Prețul include: transport avion și autocar, 10 cazări cu mic dejun și cină în hoteluri de 4*, taxe intrări majoritatea obiectivelor turistice, asistență turistică.

Mai multe detalii despre călătorie aici: http://www.kingtravel.ro/package/maroc.

(FOTO: KING TRAVEL)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*