Eveniment

Controalele ISU scot la iveală probleme la firmele de pe Brâcoveanu

Controalele ISU scot la iveală probleme la firmele de pe Brâcoveanu

Pentru prevenirea producerii unor situaţii de urgenţă I.S.U. Banat a desfășurat și va desfășura, în perioada 1 iunie-30 septembrie 2019, controale privind apărarea împotriva incendiilor la obiectivele cu destinația alimentație publică, comerț și turism agrement unde se înregistrează flux mare de persoane.

Astfel, până în prezent au fost executate 21 de controale privind apărarea împotriva incendiilor, fiind constatate 77 deficiențe, din care 6 au fost remediate în timpul controalelor. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 25 de avertismente și 8 amenzi în cuantum de 114.100 lei.

O particularitate a acestor controale au fost cele executate în zona Bulevardului Brâncoveanu din Timișoara, unde s-au aplicat cele mai multe sancțiuni în cuantum de 84.100 lei, inclusiv o sanțiune complementară privind pierderea valabilității autorizației de securitate la incendiu pentru operatorul economic S.C. BGB GROUP COMPANY SRL – complex comercial Memphis.

„Menționăm că la acest operator economicau fost aplicate, în ultimii 2 ani, sancțiuni contravenționale conform principiului gradualității și până în prezent nu a fost luată nicio măsură de către acesta pentru a intra în legalitate”, au transmis, marţi, reprezentaţii ISU.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*