Administrație

Nicolae Robu: “Plasă de protecție pe clădirile în paragină”

Nicolae Robu: “Plasă de protecție pe clădirile în paragină”

Municipalitatea pregătește o hotărâre de Consiliu Local prin care să îi oblige pe proprietarii de clădiri în paragină că până când își reabilitează imobilul să pună plasă de protecție pe clădiri. În acest fel se evită o tragedie.

Anunțul a fost făcut azi de primarul Nicolae Robu. “Pe ordinea de zi a comisiilor CLT este un subiect important. Foarte multe clădiri din zona centrală prezintă insecuritate pentru trecători. Este o clădire lângă Segafredo unde este o panglică. Am cerut la Direcția de Urbanism un proiect de hotărâre prin care să-i obligăm pe toți proprietarii de clădiri în stare proastă să pună plasa de protecție pe clădiri în termen de 15 zile de când Poliția Locală îi notifică în acest sens. Cine nu se conformează va fi amendat! Cu amendă maximă permisă de lege. Evident că noi continuăm cu aplicarea taxei pe paragină, vrem să-i protejăm pe cetățeni”.

În plus continuă identificarea clădirilor aflate în paragină, pentru care peste 1500 de proprietari vor plăti impozite cu până la 500% mai mari.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*