Eveniment

Grupare specializată în trafic de droguri, pusă pe butuci de oamenii legii

Grupare specializată în trafic de droguri, pusă pe butuci de oamenii legii

În cursul zilei de vineri, poliţiştii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timişoara au depistat patru persoane care încercau să vândă un kilogram de cocaină.

În cadrul acțiunii, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – Serviciul Antidrog le-au surprins în flagrant delict pe cele 4 persoane, într-un hotel din Craiova.

Ulterior activității de prindere în flagrant delict, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, din care două pe raza Orașului Băilești, iar una pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin.

Cele 4 persoane au fost prezentate procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, în vederea audierii și luării măsurilor legale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din anchetă au rezultat indicii că gruparea infracțională specializată în traficul de cocaină acționa pe raza județelor Dolj și Mehedinți, începând cu primăvara anului 2019 și că aceasta intenționa să-și extindă piața de desfacere și în zona de vest a țării.

De asemenea, din ansamblul probelor administrate în cauză a rezultat că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi distribuit cocaină în Timișoara.

Totodată, s-a reușit identificarea unui bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Dolj, bănuit a fi liderului grupării.  În activitatea de distribuție și intermediere acesta ar fi fost ajutat de încă de doi bărbați, de 25 și 33 de ani.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*