Eveniment

Autocisternă plină cu țigări de contrabandă oprită în trafic

Autocisternă plină cu țigări de contrabandă oprită în trafic

Captură impresionantă de țigări de contrabandă! Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timișoara au descoperit 5.000.000 de ţigarete de contrabandă, ascunse într-o autocisternă.

Acțiunea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 iunie, când polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara au depistat, pe raza municipiului Timișoara, un bărbat, de 27 de ani, care deținea țigarete de contrabandă. Alte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, au fost depistate într-un alt autoturism, acestea din urmă având rolul de a asigura transportul.

De la cei în cauză polițiștii au ridicat în vederea confiscării 5.000.000 de țigarete netimbrate.

Persoanele depistate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, cercetările continuând în vederea documentării întregii activități infracționale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și Grupării Mobile de jandarmi „Glad Voievod”.

(FOTO: OpiniaTimisoarei)


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*