Social

Gălăgie, câini fără stăpân, oameni ai străzii, problemele din Fratelia și Steaua

Gălăgie, câini fără stăpân, oameni ai străzii, problemele din Fratelia și Steaua
Adora Beauty

Polițiștii locali au continuat acțiunile în cartierele orașului, efective mărite de polițiști locali fiind prezente ieri în cartierele Fratelia și Steaua. Astfel, în urma acestei acțiuni, s-a relaționat cu 100 de cetățeni, care au sesizat probleme diverse, cum sunt faptul că deținătorii de câini nu adună resturile fiziologice lăsate de animalele de companie pe str. Iris, prezența câinilor fără stăpân pe str. Steaua, Bujorilor și Musicescu, în Parcul de pe str. Arcidava după orele 22 se adună persoane care consumă băuturi alcoolice și fac gălăgie, oameni ai străzii care se adăpostesc lângă garajele de pe str. Hărniciei și Plantelor etc.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali 12 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, cinci locații în care se află terenuri neîngrijite și 22 de locații în care se aflau abandonate deșeuri. Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere.

Polițiștii locali au luat legătura în ultimele două luni cu sute de cetățeni din cartierele Soarelui, Calea Buziașului, Ciarda Roșie, Plopi, Kuncz, Lunei, Traian, Iosefin, Dambovița, Elisabetin, Mehala, Ronaț, Aradului Est și Vest, notând problemele acestora și luând măsurile legale acolo unde situația s-a impus, în teren, celelalte probleme fiind transmise către instituțiile abilitate în soluționarea acestora. Acțiunile continuă și în perioada următoare.

Poliţia Locală reaminteşte că astfel de acțiuni sunt organizate periodic în toate cartierele municipiului cu scopul principal de a relaționa cu cetățenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă, de a lua măsuri, iar în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*