Administrație

Soluţia radicală propusă de Dobra după ce Robu a anunţat că nu se mai implică la Poli

Soluţia radicală propusă de Dobra după ce Robu a anunţat că nu se mai implică la Poli

M-am zbătut aproape de unul singur din 2015 încoace să asigur finanțare acestei echipe, rugându-mă în stânga și-n dreapta. Nu de puține ori, ruga mi-a ajuns la frontiera cu milogeala. Extrem de puțină lume mi-a răspuns, majoritatea prieteni sau în orice caz apropiați, care de fiecare dată au declarat că o fac pt mine. Le mulțumesc tuturor!”, şi-a îmceput, marţi, postarea pe Facebook Nicolae Robu. Cu acest prilej, primarul a anunţat că pune punct pentru totdeauna implicării sale în fotbal, rămânând de-acum doar simplu privitor și jucător de plăcere.

„Dacă există persoane/firme interesate să preia ACS POLI, rog contactarea celor trei membri asociați -CLT, CJT, UPT-. Subsemnatul am disponibilitatea să fiu mijlocitor, dar atât și numai atât!”, a mai precizat Robu.

Replica lui Călin Dobra, liderul CJT, a venit miercuri. Acesta este de părere că managementul defectuos, fondurile cheltuite fără discernământ și implicarea unor persoane paralele cu fenomenul, golgheteri de ocazie, au scos Timișoara de pe harta fotbalului de performanță.

„Am pus umărul din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean la nașterea acestui club în anul 2012 dar m-am retras după o perioadă din toate funcțiile tocmai din cauza celor descrise mai sus. Un club care dorea să ajungă în elită nu putea fi condus de maniera în care a fost condus de administrația Robu… și regret că am avut dreptate. Ca iubitor al fenomenului și fost sportiv, nu pot decât să deplâng situația în care a ajuns fotbalul în Timișoara. Dar, tocmai pentru că îmi pasă, vin cu o provocare către celelate echipe, ASU și Ripensia. Haideți să depășim orgoliile și să punem bazele unui singur club care să dispună de finanțare privată și care să își propună promovarea în prima divizie. Autoritățile locale, în speță Consiliul Județean, vor asigura finanțarea sectorului juvenil, fără o implicare directă în conducerea clubului. Să conducă specialiștii. Asta e soluția pe care o propun și de la care ar trebui să pornească discuțiile despre revigorarea fenomenului”, a spus Călin Dobra, preţedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*