Eveniment

Incendiu puternic în Reşiţa: un bărbat a decedat, trei oameni au ajuns la spital şi 24 de persoane au fost evacuate

Incendiu puternic în Reşiţa: un bărbat a decedat, trei oameni au ajuns la spital şi 24 de persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit într-un apartament aflat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din Reşiţa. În urma incendiului, proprietarul apartamentului unde a izbucnit focul, a fost gasit decedat, intoxicat cu fum. 24 de persoane au fost evacuate, unele dintre ele cu ajutorul scării mecanice. Trei dintre acestea au fost duse la spital.

Incendiul a pornit, duminică dimineaţă, la un apartament aflat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe de pe strada Romanitei din Reşiţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, proprietarul apartamentului unde a avut loc incendiul, a fost gasit decedat, după ce se intoxicase cu fum. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani.

„24 de persoane au fost evacuate, o parte dintre acestea cu scara mecanică deoarece casa scării era plină de fum, iar oamenii riscau să se intoxice. S-a intervenit cu şase echipaje depompieri, două echipaje de ambulanţă şi echipaje ale furnizorilor de energie electrică şi gaze”, au transmis reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

În uma incendiului, trei persoane au fost duse la spital cu atac de panică. Pompierii încearcă acum să stabilească exact de la ce a pornit focul.

Sursa: rtv.net

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*