Administrație

Dobra merge la București pentru sala polivalentă

Dobra merge la București pentru sala polivalentă

Preşedintele Consiliul Judeţean Timiş, Călin Dobra, anunţă că va merge, săptămâna viitoare, la Bucureşti, pentru a discuta cu ministrul Dezvoltării Regionale despre Sala Polivalentă cu 16.000 de locuri din Timişoara.

Amplasamentul obiectivului rămâne o necunoscută pentru că autorităţile locale şi judeţene nu se înţeleg, astfel că vicepremierul Daniel Suciu i-a invitat pe Călin Dobra și Nicolae Robu la o discuție la București, săptămâna viitoare. Dobra speră că şi primarul Nicolae Robu va răspunde invitaţiei.

„Eu sper ca, săptămâna viitoare, împreună cu primarul să mergem la București și că tranșăm odată această investiție. Dacă vom trena în continuare în aceste ambiții fără rost, vom ajunge să regretăm că vom pierde aceste investiții din punctul meu de vedere. Cred că e păcat să ne cramponăm în ambiții și orgolii prostești și ar trebui să ne concentrăm pe ceea ce înseamnă atragerea de fonduri, pe ceea ce înseamnă sprijin din partea Guvernului pentru aceste două obiective importante, sala polivalentă și stadion”, a declarat la Radio Timișoara, președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Primăria vrea ca sala polivalentă să fie ridicată în Timişoara, iar Consiliul Judeţean optează pentru un teren din Giroc.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*