Economic

CCIA Timiș organizează o nouă sesiune de instruire în utilizare S.I.C.A.P.                       

CCIA Timiș organizează o nouă sesiune de instruire în utilizare S.I.C.A.P.                       
Adora Beauty

Camera de Comert, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională vine în sprijinul celor interesați cu o nouă serie a sesiunii de instruire „Utilizare S.I.C.A.P”.

Cursurile vor avea loc în perioada: 3 – 7 iunie 2019 (luni-vineri, între orele 16.30-19.30), iar taxa de participare: 650 lei + TVA/pers. (10 % reducere membrii CCIAT).

Loc de desfășurare: Centrul Regional de Afaceri.

Formator: Daniela GOIA

Adresabilitate: Programul de formare  profesionala se adreseaza compartimentelor de achizitii publice / persoanelor care utilizeaza platforma S.I.C.A.P. (sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice), cat si viitorilor utilizatori S.I.C.A.P., avand  rolul de a usura modul de operare  si intelegere al sistemului in ceea ce priveste procedurile electronice de achizitii publice.

Prin participarea la Sesiunea de Instruire  S.I.C.A.P., operatorii economici  vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe, prin intermediul catalogului electronic.

Tematica: Detalierea unor aspecte  legate de documentatia de atribuire – fisa de date si documentele suport (documentul unic european, DUAE); obligatii privind incarcarea documentatiei de atribuire in S.I.C.A.P.

Procedurile desfasurate integral prin mijloace electronice (on-line) devin regula pentru toate tipurile de proceduri.

Procedura simplificata initiata prin publicarea în S.I.C.A.P., insotita de documentatia de atribuire aferenta: perioade si date limita pentru oferte.

Utilizarea mijloacelor electronice; e-Certis, sistemul on-line si off-line; Catalogul electronic si noul S.I.C.A.P.; dosarul achizitiei – trasabilitatea actiunilor asigurata de S.I.C.A.P.; arhivarea electronică a dosarului achizitiei publice, in cazul procedurilor efectuate prin mijloace electronice.

Sesiunea de Instruire „Utilizare S.I.C.A.P” sustinuta de traineri cu experienta ofera oportunitati de dezvoltare pe piata achizitiilor  publice,  prin participarea acestora la procedurile de achizitie publica si incheierea de noi contracte cu  institutiile publice, inregistrate in Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

La finalizarea Sesiunii de Instruire, cursantii vor intra in posesia unui Certificat  de Participare eliberat  de catre CCIA Timis.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*