Administrație

Robu despre închiderea Podului Dragalina: „Vă rog să aveți înțelegere”

Robu despre închiderea Podului Dragalina: „Vă rog să aveți înțelegere”
Adora Beauty

Primarul le cere timişorenilor să aibă răbdare când circulă în zona Gării de Nord şi îi asigură că lucrarea care afectează traficul va fi finalizată până în luna septembrie.

„Stimați timișoreni, după cum știți, am închis Podul Dragalina, lucrările în zonă ajungând în stadiul în care s-a impus acest lucru. Evident, închiderea are consecințe negative substanțiale, ce se fac simțite, prin propagare, într-o bună parte a orașului, mai ales în zona centrală. Vă rog să aveți înțelegere. Facem tot posibilul ca până în septembrie să finalizăm totul, astfel încât să ne bucurăm de un pod mult mai lat decât cel actual – de aproape trei ori mai lat!-, în urma construirii lipit de el a două noi poduri, la fel de late, fiecare, ca actualul, unul în amonte, altul în aval de el. N-avem de ales, trebuie să modernizăm orașul în forță, cu sacrificiile de rigoare, în situația în care, din păcate, predecesorii noștri n-au făcut nimic semnificativ pentru oraș timp de jumătate de secol, cu excepția investițiilor de stat -nu locale!- din învățământul superior, investiții pe care, de altfel, eu le apreciez, ele meritând asta din plin!

P.S. În poză, vedeți stadiul noului pod din aval de Podul Dragalina”, a scris, vineri, pe Facebook, primarul Nicolae Robu.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*