Eveniment

Polițiștii timișeni previn consumul de droguri

Polițiștii timișeni previn consumul de droguri
Adora Beauty

Campania „Împreună pentru o comunitate mai sigură” derulată de I.P.J. Timiș – Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității în mediul rural, continuă. Pentru o informare benefică, polițiștii timișeni abordează subiecte, ale căror consecințe sunt vizibile în societate.

Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii  Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii s-au deplasat pe raza localității Pișchia, unde au purtat discuţii cu elevii Școlii Generale din localitate în scopul prevenirii consumului de droguri.

Discuțiile purtate cu elevii au avut drept scop conştientizarea, asupra riscurilor consumului de droguri în general şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive în special, precum şi asupra eficienţei strategiilor complementare de petrecere a timpului liber.

Polițiștii au abordat situații atât despre consecințele consumului de droguri în ceea ce privește sănătatea cât și din prisma infracționalității.

De asemenea, la finalul discuțiilor, le-au fost distribuite materiale informativ – preventive, ce constau în afișe și pliante.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*