Social

Circul Belluci, sancționat cu 5.000 lei pentru neîndepărtarea afișelor lipite în locuri neautorizate

Circul Belluci, sancționat cu 5.000 lei pentru neîndepărtarea afișelor lipite în locuri neautorizate

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au verificat, în ultima perioadă, modul în care organizatorii de evenimente care au desfășurat spectacole în Timișoara au luat măsura îndepărtării afișelor lipite în locuri neautorizate din oraș, pentru care au fost sancționați anterior.

Astfel, în urma acestor verificări au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale societății comerciale Cab Show&Events din București – Circul Bellucci, deoarece nu a îndepărtat posterele și afișele publicitare lipite în Piața Iuliu Maniu, Torontalului, Gării și Calea Sever Bocu, sancțiuni de câte 1.000 lei fiecare.

Anterior, Circul Belluci fusese sancționat cu 8.000 lei pentru lipirea de afișe în locuri neautorizate din oraș. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că, potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1000 și 2000 lei.

Acțiunile de verificare a unor astfel de situații vor continua și în perioada următoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*